۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ آبان
برهمین اساس، غلامرضا اکبرزاده از شاعران و منتقدان ادبی نامآشنای گیلانی و محمد علی امیرگُل، مدیر انتشارات سپیدرود رشت از میهمانان این برنامه شدند و تصویری روشن از ادبیات و صنعت نشر امروز استان به کودکان و نوجوانان ارایهکردند.
برپایه این گزارش، بیان دیدگاههای منتقدانه، آشنایی با نقد ادبی و تاکید بر اهمیت تقویت سیر مطالعاتی، از دیگر محورهای این نشست بود و درهمین حال میهمانان برنامه با همراهی حاضران به مباحثی همچون زبان شعر، موسیقی، عاطفه، زبان معیار و نوگرایی در آثار ادبی پرداختند.
مدیر کل کانون استان گیلان نیز در این آیین، قداست قلم از منظر قرآن کریم و دین مبین اسلام را خاطرنشانکرد و با اشاره به ظرفیت و توانمندی اعضای کانون پرورش فکری گفت: تقویت فرهنگ مطالعه، افزایش دانش ادبی و همچنین پذیرش نقد منصفانه میتواند به ارتقای هرچه بیشتر قابلیتهای مربیان و اعضای این مجموعه کمک کند.
اسفندیارضیائی همچنین تلاشهای مربیان واحد آفرینشهای ادبی را در ایجاد فرصتهای تازه برای مخاطبان مهم توصیفکرد و با ابرازخرسندی از موفقیتهای این مجموعه اظهارداشت: برگزاری چنین برنامههایی می تواند در تقویت دانش، بینش ادبی و همچنین خودباوری کودکان و نوجوانان اثربخش و تاثیرگذارباشد.
برپایه این گزارش، آشنایی با تازههای نشر و همچنین نقد آثار توسط اعضا و نقد این اثرها از سوی میهمانان برنامه، بخش پایانی این نشست به شمارمیرفت که با حضور معاون فرهنگی، کارشناسان، مربیان، اعضای فعال انجمن ادبی آفرینش در سالن همایشهای اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در رشت صورتگرفت.