۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، در این نشست که بهمنظور ترسیم برنامهها و همچنین برنامهریزی کارگاههای ادبی مراکز فرهنگی هنری صورتگرفت، افزون برمسوولان استانی، شیرین حسین احمدی و حسین تولایی بهترتیب کارشناس مسوول و کارشناس آفرینشهای ادبی کانون کشور حضورداشتند.
اسفندیارضیائی، سرپرست کانون گیلان در این نشست ضمن خیرمقدم به میهمانان، پیشینه و شخصیتهای ماندگار استان گیلان را مورد توجه قرارداد و در این میان از چهرههای برجستهی گیلان در زمینهی ادبیات کودک و نوجوان نامبرد.
اشاره به نقشآفرینی کارشناسان و مربیان کانون در تربیت آیندهسازان ایران اسلامی از دیگر محورهای سخنان ضیائی بود و وی با بیان اینکه ایجاد تغییر و دگرگونی در ساختارهای آموزشی کشور وامدار آموزشهای خلاقانه و غیرمستقیم کانون است افزود: ظرافت و لطافت ارایهی فعالیتهای مربیان بهگونهای است که رشد و بالندگی به روشنی در اعضای این مجموعه فرهنگی مشاهده می شود.
او درعینحال آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان، به ویژه آموزگاران را با کانون سازنده و راهگشا دانست و برهمین اساس برضرورت تلاش مربیان برای افزایش و بهروزرسانی آگاهیها تاکیدکرد.
این مسوول فرهنگی در ادامه سخنان خود کار با کودک و نوجوان و همچنین تلاش برای افزایش توانمندیهای گفتاری و نوشتاری آنان را «خوشبختیهای یک مربی» توصیفکرد و از همکاران خواست با هماندیشی، همافزایی و همهجانبهنگری به ارتقای فرهنگ کشور و عمقبخشیدن به باورهای دینی مخاطبان کمککنند.
شیرین حسین احمدی نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاشهای همکاران برای ارتقای جایگاه کانون در جامعه گفت: آرامش و همدلی حاکم براین مجموعهی فرهنگی به یقین بستری مناسب برای رشد توانمندیهای کودکان و نوجوانان ایران اسلامی فراهممیکند و این نگاه که مربیگری شغل نیست، در این موفقیت نقشی برجسته دارد.
وی در ادامهی سخنان خود لبخند مربیان را ثمرهی کار با کودک و نوجوان و آرامش ناشی از یاد پروردگار توصیفکرد و افزود: این اتفاقی بزرگ و سرمایهای ارزشمند برای فعالان این عرصهاست.
کارشناس مسوول آفرینشهای ادبی کانون کشور در این میان از استان گیلان به عنوان استانی ادبپرور یادکرد و با بیان اینکه مهربانی جغرافیایی و خلقت خلاقانه پروردگار به یقین بستری مناسب برای ظهور و بروز مربیانی مهربان و خلاق فراهمآورده، برضرورت بهرهگیری افزونتر از این ظرفیتها تاکیدکرد.
حسین احمدی در عینحال از برنامهریزی و تلاشهای مسوولان کانون برای افزایش امنیت شغلی همکاران ادبی سخنگفت و از ایجاد بسترهای مناسب برای اجرای هدفمند برنامههای منطقهای و فراهمآمدن زمینهی همنشینی همکاران مناطق مختلف کشور خبرداد.
کارشناس مسوول آفرینشهای ادبی منطقه یک کشوردرپایان ابرازامیدواریکرد با نگاه خلاق و گسترش زاویهی دید، بیش از پیش شاهد همافزایی و همچنین ارایهی فعالیتهای بهتر به کودکان و نوجوانان ایران اسلامی باشیم.
حسین تولایی کارشناس ادبی کانون کشور نیز در این نشست با قدردانی از فعالیتهای ارزشمند همکاران در اجرای فعالیتهای ادبی و همچنین برگزاری نشست ادبی«دو پنجره» گفت: پرورش اعضایی توانمند که مکتوب می اندیشند، اتفاق ارزندهای در کانون گیلان است.
وی افزود: در جامعهای که علاقهمندی به ادبیات شفاهی بیش از تعلق خاطر به ادبیات مکتوب است، تربیت کودکان و نوجوانانی که سالم، تاثیرگذار و با نثری روان بنویسند و همزمان از توانایی ارایهی این نوشتهها به صورت شفاهی برخوردارباشند، تاثیرگذاری تلاشهای همکاران کانون گیلان را بهتصویرمیکشد.
تولایی همچنین از همدلی همکاران بهعنوان شاخصهای ارزشمند یاد کرد و با بیان این که همافزایی و ایجاد شبکههای اطلاعاتی با موضوع کتاب می تواند از اندیشیدن جزیرهای جلوگیریکند، همراهی تمامی کانونیها را در ترسیم چشمانداز و حرکت بهسوی آیندهای بهتر خواستارشد.