۱۳۹۵ شنبه ۲۰ شهريور
بهگزارش روابطعمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان گیلان، این جشنواره به منظور ایجاد تعامل افزونتر میان کانون و اولیا، همچنین توجهدادن مخاطبان به اهمیت بهرهگیری از غذاهای خانگی با همراهی مربیان، اعضا و والدین در مرکز شماره یکرشت صورتگرفت.
بر همین اساس مخاطبان در فضایی صمیمی و همراه با عطر و بوی غذاهایی که هرکدام بیانگر توانمندی مادران و پدران این سرزمینبود گردهم آمدند و در سایهی همافزایی به پخت غذاهای سنتی گیلانی پرداختند.
معرفی آیینهای پختغذا و خاستگاه غذاهای محلی از دیگر بخشهای این جشنواره بهشمارمی رفت و در همین زمینه خدیجهی توسلی همکار پیشکسوت کانون و داور مسابقهی پخت غذا، پیرامون اهمیت غذاهای خانگی و زیانهای ناشی از مصرف بیشاز اندازهی غذاهای حاضری سخنگفت.
در ادامه این برنامه نیر اعضای کودک و نوجوان کانون به اجرای سرودی محلی پرداختند که غذای شهرهای مختلف استان گیلان را به مخاطبان معرفیمی کرد.
سفرهآرایی با بهرهگیری از غذاهای محلی که هرکدام هنرمندی مردمان شهرهای استان گیلان را بهتصویر می کشید از جمله برنامهبود و در همین راستا داور این جشنواره به انتخاب دستپخت برگزیده از میان غذاهای محلی همچون: «دبیجا»، «اناربیج»، «میرزاقاسمی» و «شامی رودباری» پرداخت و « کالکباب»، « شورکولی»، «زیتونپروده»، «کاکا» و « کلاچمیانپور» نیز به عنوان چاشنی و دسرهای برگزیدهانتخابشدند.
اهدای جایزهبه شرکتکنندگان که در فضایی صمیمی صورتگرفت پایانبخش اینجشنواره بود و در همینراستا تمامی حاضران برای معرفی افزونتر غذاهای محلی گیلان به کودکان ونوجوانان همراهشدند.