۱۳۹۷ سه شنبه ۲۶ تير
بهگزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، طی این نشست که با همراهی و همکاری کانون، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و انجمن روانشناسان تربیتی استان گیلان برگزارشد، نقش و اثربخشی تلاشهای خانواده در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مورد بحث و گفتگو قرارگرفت.
بنابراین گزارش، مدیر کل کانون استان گیلان در این نشست تربیتی ضمن قدردانی از حضور خانوادهها و دغدغهی فکری آنان برای دانشافزایی اظهارداشت: جامعه به سوی دانش محوری به پیش میرود و این امر نیز به نوبت خود نیازمند افزایش مهارتهای فردی و اجتماعی است.
افزایش گسترهی فضاهای مجازی و استقبال گسترده کودکان و نوجوانان از این فنآوری نوین، ازدیگر موضوعهای مورد توجه اسفندیارضیائی بود و وی با بیان اینکه جذابسازی برنامههای مورد علاقهی نسل کودک و نوجوان مستلزم همت همگانی و فراهمسازی فرصت لذتبردن از زندگی است، افزود: چنانچه سنگ بنای تربیت به درستی قرارگیرد، زمینهی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را فراهمکردهایم.
این مدیر فرهنگی درهمین حال شناخت خواستههای فرزندان را لازمهی شکلگیری جامعه سالم عنوانکرد و با اشاره به فعالیتهای کانون بهعنوان یک نهاد فرهنگی و پیشینهی روشن آن در تربیت شخصیتهای برجسته گفت: آموزشهای هدفمند، فراهمسازی امکان انجام فعالیتهای گروهی و همچنین ایجاد فرصت مناسب برای همراهی والدین در تربیت فرزندان، از تلاشهای سازنده این مجموعهی فرهنگی برای ترسیم آیندهی روشن آیندهسازان است.
تاکید بر لزوم آشناسازی جامعه با حقوق کودک و ضرورت بسترسازی برای تمرین خوب زندگی کردن آنان پایان بخش سخنان ضیائی در این نشست بود و او در این میان به پدرها و مادرها توصیهکرد با بهرهگیری از کارگاههای مهارتآموزی که با همکاری کانون، شورای اسلامی شهر رشت و انجمن روانشناسان تربیتی گیلان برگزار می شود، برای تربیت نسلی توانمند تلاشکنند.
مدیر اداره آموزش و مشارکت عمومی نیروی انتظامی استان گیلان نیز در این نشست به اهمیت برنامهریزی هدفمند برای فرزندان پرداخت و با بیان این که مهارتآموزی از نیازهای امروز جامعه است، بر ضرورت آشناسازی کودکان و نوجوانان با باورها و آداب و رسوم جامعه تاکیدکرد.
باقر رجبی ویسرودی در ادامه نقش مادر به عنوان رکن اساسی خانواده را مورد توجه قرار داد و ضمن موثرقلمدادکردن افزایش آگاهیهای مادران در جلوگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: نقش مادر آگاه در مسیر علاقهمندسازی کودک و نوجوان به فعالیتهای فرهنگی و هنری مهم و تاثیرگذار است.
او همچنین به فرصتها و تهدیدهای فضای مجازی و فراگیری استفاده از این فنآوری درمیان آیندهسازان اشاره و توجه به تمامی ابعاد تربیتی فرزندان را ضروری خواند.
رجبی تصریحکرد: جامعهسالم نتیجه خانواده سالم است و آسیبهای متوجه هر جامعه نیز نقطهی آغازی در خانوادههای گسسته و بدون پشتوانههای لازم فکری دارد.
وی در پایان ابرازامیدواریکرد تا با همکاری نهادهای اجتماعی، زمینهی کشف و شناسایی استعدادهای آیندهسازان و همچنین بستری مناسب برای رشد و بالندگی آنان فراهمشود.
نایب رئیس انجمن روانشناسان تربیتی گیلان نیز دیگر میهمان این نشست بود که درخصوص ضرورتهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اهمیت مهارت آموزی مطالبی را بیانکرد.
الهام خوشدل در همین حال با مهم توصیفکردن حضورمخاطبان درکارگاههای آموزش مهارتهای زندگی ازخانوادهها برای شرکت در این فعالیت ارزشمند دعوتکرد.