۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ ارديبهشت
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان گیلان، علی پورحسن این سخنان را در نخستین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون استان در سال جاری عنوان و از این فریضه افزون بر تکلیف، به عنوان وظیفهای ارزشمند یاد کرد.
وی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان طیف گستردهای از مخاطبان کانون را شکل می دهند تصریح کرد: امربه معروف در برنامهها دیده شود و این امر می بایست در قالب آموزشهای خلاقانه و غیر مستقیم ارایه شود.
وی افزود: نامگذاریها و طرح مناسب مطالب نیز از اولویتهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد و چنانچه این امر به زبانی شیرین و با درک صحیح از فضای فرهنگی کانون صورت گیرد، به یقین بازخوردهای خوبی در پی خواهد داشت.
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون در ادامه از لزوم افزایشگسترهی این فعالیتها در سطح استان سخن گفت و ارایهی شیوهنامه در این ارتباط را ضروری خواند.
پورحسن با اشاره به تاثیرگذاری فعالیتهای مختلف فرهنگی، ادبی، هنری و پژوهشی در انتقال آموزهها به مخاطبان گفت: این امر می تواند با طراحی پانلهای مخاطب پسند و دارای پیام های مفید، برای ستاد و مراکز فرهنگی هنری انجام شود و با جابجایی این آثار، تنوع بخشی به ارایهی آموزهها نیز مد نظرقرار داشته باشد.
وی افزود: چنانچه به رسالت دینی توجه کنیم، دیگر انتظارات حاصل می شود و نیت مجریان این طرح که در جهت تکلیف دینی و وظیفهی اخلاقی خود حرکت می کنند به یقین در نیل به اهداف تاثیرگذارخواهد بود.
در ادامه این نشست چشم اندازبرنامههای سال جاری کانون برای تحقق منویات مقام معظم رهبری با عنایت به نامگذاری سال 1395 از سوی ایشان به عنوان سال" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" مورد توجه حاضران قرار گرفت.
گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، توجه به نیازهای کشور و ترویج فرهنگ صرفهجویی در میان همکاران و اعضا به عنوان محورهای اساسی مورد توجه واقع و مقررشد در سایه تعامل با دیگر دستگاهها و اجرای فعالیتهای متنوع فرهنگی، ادبی، هنری و پژوهشی در این مسیر گامهای موثری برداشته شود.