۱۳۹۵ دوشنبه ۲۱ تير
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، وی این سخنان را دردومین نشست اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون درسالجاری اظهارداشت و انتقال آموزههایدینی با بهرهگیری از روشهای غیر مستقیم و خلاقانه را ارزشمند دانست.
مدیر کل کانون استان گیلان با بیان اینکه ورود به این مقوله، به ویژه در حوزهیکودک و نوجوان دارای ظرایفی است اظهارکرد: امر به معروف و نهی از منکر می بایست در قالب فعالیتهای فرهنگی، ادبی، هنری و پژوهشیصورتگیرد و بر همین اساس مربیان مراکز فرهنگی هنری نقشی تعیین کننده در این زمینه داشته و دارند.
پورحسن توجه به توانمندی مربیان را در پیشبرد این امر دارای اهمیت عنوانکرد و بر لزوم برنامهریزی، متناسب با قابلیتهای همکاران و اعضای مراکز تاکید کرد.
مدیر کل کانون گیلان با بیان اینکه تاثیرگذاری فعالیتها بایستی عینی و قابل عرضه باشد، به مسوولان توصیه کرد زمینهی برپایی نمایشگاهی از آثار اعضا پس از یک بازه زمانی مشخص فراهم کنند.
او افزود: فراهمآوردن خوراک فکری برای همکاران و تدارک دیدن بستهای از آثار متنوع برای مراکز کانون نیز باید مد نظر کارشناسان قرار داشته باشد و در همین زمینه بسترهای مناسب برای همافزایی و تبادل آثار میان مراکز فرهنگی هنری فراهم شود.
علی پورحسن امر به معروف را زمینهساز پیوند افزونتر مخاطب با خوبیها بر شمرد و تصریح کرد: کار با کودک و تلفیق این امر دینی با فعالیتهای کودک محور، کارخداپسندانهای است و در هر امری که پای پروردگار در میان باشد، خداوند کارها را هدایت خواهدکرد.
بر همین اساس حاضران به بیان دیدگاهها و ارایهی راهکار پرداختند و مقرر شد فعالیت در زمینه نقاشی،خوشنویسی و کتاب سازی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در دستور کار قرار گیرد.
تدوین شیوهنامههای جدید وپیگیری برنامهریزی قبلی نیز از دیگر موضوعاتی بودکه مورد توجه قرارگرفت و مقررشد سومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با هدف بررسی نتایج فعالیتها، در نیمه نخست مرداد ماه برگزارشود.