۱۳۹۷ سه شنبه ۶ شهريور
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این نشست بهمنظور همراهسازی افزونتر اعضای مکاتبهای مرکز آفرینشهای ادبی و آشناسازی هرچه بیشتر کودکان، نوجوانان با فعالیتهای آن صورتگرفت.
مدیر کل کانون استان گیلان در این نشست که با همراهی اعضا و خانوادهها برگزارشد، با ابراز خشنودی از ایجاد فرصت مناسب برای دیدار با اعضای مکاتبهای این مجموعهی فرهنگی گفت: خرسندیم که میزبان کودکان و نوجوانانی هستیم که در قالب نوشته و ارسال اثر با آنان پیوندی ناگسستنی داریم.
اسفندیارضیائی درهمین حال این نشست را به دیدار خانوادهای دور از هم تشبیهکرد و همنشینی با کودکان و نوجوانان عضو بخش مکاتبهای آفرینشهای ادبی را ویژه و خاص دانست.
این مدیر فرهنگی در این میان به لذت مطالعه کتاب و همچنین نامهنگاری در عصر حاضر اشاره و با بیان اینکه پیشرفت فنآوری مانعی برای لذت بردن از رنگ و بوی کتابهای کاغذی نیست، تصریحکرد: انتظار دریافت نامه از سوی مربی و عضو نیز انتظاری شیرین و دوستداشتنی است که جایگزینی برای آن وجودندارد.
تبیین جایگاه و ارزش قلم در قرآن و دین مبین اسلام، ازدیگر محورهای سخنان اسفندیارضیائی بود و وی با تاکید براین مساله که قلم، بسترساز سعادت انسانهاست، به کودکان و نوجوانان توصیهکرد که احساس پاکشان را جدیگرفته و با مطالعه و مهارتآموزی وارد میدان زندگیشوند.
برپایه این گزارش، خوانش آثار از سوی اعضای مکاتبهای و آشنایی با صندوق پستی ۳۱۸۱ از جمله برنامههای این نشست بود و در ادامه نیز حاضران ضمن تماشای فیلم «ای نامه که می روی به سویش» به قرائت فرازهایی از نامههای خود و توصیف احساسشان در هنگام نگارش این نامهها پرداختند.
اهدای کتاب و پاکت پاسخگویی به اعضا و تجلیل از فاطمه ملکی، پیشکسوت بخش مکاتبهای کانون و همچنین اهدای لوح سپاس به مرضیه فرمانی، شاعر و عضو پیشین بخش مکاتبهای مرکز آفرینشهای ادبی، بخش پایانی این نشست به شمارمیرفت.
گفتنی است، بخش مکاتبهای مرکز آفرینشهای ادبی کانون استان گیلان به بیش از ۱۸۰ عضو کودک و نوجوان که به مراکز ثابت کانون پرورش فکری دسترسی ندارند، خدمات فرهنگی ارایه میدهد.