۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۳ دي
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان گیلان؛ مدیر کل بنیاد مسکن استان در این نشست که با هدف همافزایی و بررسی زمینههای همراهی دستگاههای مختلف در جهت آگاهی بخشی به مخاطبان روستایی صورت گرفت، نقش فعالیتهای فرهنگی را حائز اهمیت دانست و توجه به نیازهای فکری کودکان نوجوانان را در راستای پرداختن به خواستههای معیشتی مردم روستا لازم و ضروری خواند.
اکبرزاده در ادامه با ارایهی آماری از روستاهای خالی از سکنهی استان اظهار داشت: تلاش در جهت برخوردار کردن روستاها، از اولویتهایی است که می بایست مد نظر دستگاههای مختلف به ویژه نهادها و دستگاههای فعال در حوزهی کودک و نوجوان قرار گیرد و بررسی جمعیت دانش آموزی بهویژه مخاطبان دارای امکانات کمتر در سایهی استفاده از دادههای آماری می تواند به بهبود شرایط کمک کند.
وی با یادآورشدن خاطرات ارزشمند عضویت در کانون پرورش فکری اظهار داشت: مراکز فرهنگی هنری کانون با پیشینهی روشن و قابلیتهای کارکنان توانمند می تواند در انتقال آگاهی به کودکان ونوجوانان روستایی نقش تاثیرگذاری ایفا کند و مشارکت با این نهاد فرهنگی مورد استقبال مدیران و کارکنان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خواهد بود.
علی پورحسن مدیر کل کانون استان گیلان نیز در این دیدار ضمن ارایهی گزارشی از برنامههای کانون در زمینهی فعالیت های فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی اظهار داشت: نگاه کانون متوجه تمامی مخاطبان است و بر همین اساس ارتقای سطح قابلیتهای کودکان و نوجوانان روستایی مد نظر قرار داشته و دارد.
پورحسن در ادامه با بیان این که چهار کتابخانه روستایی و یک کتابخانه سیار روستایی کانون در سطح استان خدمات فرهنگی به کودکان و نوجوانان ارایه می کند افزود: این فعالیتها ایجاد پیوند افزونتر مخاطبان با کتاب و فعالیتهای کتاب محور را در دستور کار دارند و انتقال آموزهها با استفاده از روشهای خلاق و هدف مند نیز مورد توجه مربیان کانون پرورش فکری است.
وی تصریح کرد: افزایش امکانات و گسترش فضاهای آموزشی از دیگر محوهای مورد توجه کانون استان به شمار می رود و در همین راستا تعامل با رسانهها و دستگاه هایهمسو از اهدافی است که طی ماههای اخیر مورد توجه واقع شده است.
مدیر کل کانون گیلان با اشاره به ویژه برنامهی « با بچه های روستا»، همچنین حضور معاون سازمان برنامه و بودجه استان در کتابخانههای پستی، همراهی با فعالیتهای مربی سیار روستایی و اختصاص بودجه به این کتابخانهها را مورد توجه قرار داد و مشارکت تمامی دستگاها را در جهت ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای روستا محور خواستار شد.