۱۳۹۴ دوشنبه ۲۷ مهر
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان گیلان، این جشنواره با هدف ترویج غذاهای سالم و خانگی،همچنین مقابله با افزایش استقبال کودکان از خوراکیهای ناسالم و غیر مفید در مرکز فرهنگی رودبار صورت گرفت.
بر همین اساس کودکان رودباری با شرکت در کارگاه آموزشی که توسط مربیان کانون پرورش فکری به منظور آشنایی افزونتربا هدف تغذیه و تبیین این موضوع که هدف از خوردن غذا تنها سیر شدن نیست برگزار شد، با ارزش غذایهای خانگی همچنین پایه و اساس پخت این خوراکیها آشنا شدند.
در همین راستا کودکان و اولیای شرکت کننده در این ویژه برنامه با حضور در غرفهی گیاهان خودرو ضمن شناخت بیش از 30 نوع گیاه دارویی و طبی همچون: بولاغ اوتی، بابونه، تره کوهی، مشت پلنگ و شاهی ابی که در شهرستان رودبار می رویند نسبت به خواص دارویی این گیاهان آشنایی یافتند.
بازدید از غرفهی صنایع دستی شهرستان رودبار از دیگر برنامهها بود و در ادامه حاضران از غرفهی مادر رودباری بازدید کردند که ضمن انجام تحقیق میدانی با موضوع « دلایل عدم استقبال کودکان از غذاهای محلی » در مدارس ابتدایی، با ترکیب غذاهای محلی و جدید به پخت غذاهای مورد علاقه کودکان اقدام کرده بود.
هم چنین کودکان با شرکت در کارگاه حفظ محیط زیست که با حضور کارشناس این اداره برگزار شد، با اهمیت حفظ و صیانت از طبیعت برای فراهم آمدن شرایط رویش گیاهان خوراکی آشنا شدند و با حضور در کارگاههای ادبی و نقاشی تصاویر ذهنی خود از محیط زیست مطلوب را به نمایش گذاشتند.
فعالیتهای قصهگویی، شعر خوانی پخت نان محلی، بافت جوراب و دوخت لباس محلی از دیگر برنامهها بود که با اجرای جشن خرمن همراه شد.
در ادمه ی این ویژه برنامه که با حضور جمعی از مسوولان صورت گرفت، کودکان و مادران رودباری با پخت بیش از 100 نوع غذا و شیرینی محلی، گوشهای از فرهنگ غنی غذایی این شهرستان را معرفی کردند.
صرف غذا و اهدای جوایز توسط مسوولان شهرستان به مادران و کودکان شرکت کننده، بخش پایانی جشنواره غذاهای محلی مرکز فرهنگی هنری رودبار به شمار می رفت.