۱۳۹۵ دوشنبه ۴ مرداد
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، علی پورحسن این سخنان را پیشاز امضای تفاهمنامهی همکاری مشترک میان کانون پرورش فکری و دبیرخانهی کانونهای فرهنگی هنری مساجد اظهارداشت و بر لزوم توجهافزونتر به پرورش حس دینی کودکان و نوجوانان تاکید کرد.
وی در این نشست که به منظور ترسیم افقهای تازه در همکاریهای مشترک صورتگرفت، به تشریح دیدگاههای مدیر عامل کانون کشور پیرامون اهمیتو نقش آموزههای دینی در کشف و پرورش استعدادهای مخاطبان پرداخت و ارایهی آموزشهای خلاقانه و هدفمند را با بهرهگیری از تعالیماسلامی از توصیههای علیرضا حاجیان زادهعنوان کرد.
اهمیت همافزایی و لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل از دیگر موضوعات مورد توجه مدیر کل کانون استان بود و وی با بیان اینکه استفادهبهینه از توانمندیها می تواند نقش تاثیرگذاری در ارایهی خدمات فرهنگی داشته باشد افزود: کانون گیلان دارای 31 مرکز فرهنگی، هنری ثابت، چهار کتابخانه پستی و یک کتابخانه سیارروستایی و یک مرکز فرهنگی هنری فراگیر است و افزون بر آن قابلیتهای مربیان خلاق کانون بسترهایی مناسب برای گسترشهمکاریها ایجاد می کند.
او اضافه کرد: حضور مربیان کانون در مساجد و فراهم آوردن امکان استفاده کانونهای فرهنگی هنری از فضاهای فرهنگی کانون پرورش فکری مورد استقبال این مجموعه خواهد بود و هراندازه بین برنامهها با مسایلدینی و اسلامی پیوند بیشتری ایجادکنیم، به فعالیتهایکانون هویت بیشتری بخشیدهایم.
پورحسن خاطرنشان کرد: پیشینهی همکاریهای مشترک کانون پرورش فکری با دبیرخانهی کانونهای فرهنگی هنری مساجد بیانگرنقشتاثیرگذار این همراهیها در ترویج و تعمیق باورهای دینی و اسلامی است و امضای تفاهمنامه نیز می تواند در مسیر گسترش این همکاریها راهگشا باشد.
لزوم بهرهگیری از دانشقرآنی کارکنان دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد و دعوت از کارشناسان این نهاد فرهنگی برای حضور در مراکز کانون پرورش فکری دیگربخش سخنان علی پورحسن بود و وی ابرازامیدواری کرد درسایهی همکاریهای متقابل شاهد بسط و گسترش فرهنگ قرآنی در میان آیندهسازان ایران اسلامی باشیم.
کودک و نوجوان بهترین مخاطب آموزههای دینی
مسوول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان گیلان نیر بابیان اینکه کودکان و نوجوانان بهترین مخاطبان برای ارایهی فعالیتهای دینی و اسلامی هستند خاطرنشان کرد: تبیین این امر که فعالیتهای مسجد محدود به نماز و عبادت کردن نیست می بایست در دستور کار مربیان قرار گیرد و کارکردهای مختلف مسجد به مخاطبان معرفی شود.
حجت الاسلام و المسلمین سلیمان پورابراهیم درادامه نقش فعالیتهای مشارکتی را در کیفیت و کمیتبخشی به برنامهها یادآور شد و حضور علی پورحسن را در مدیریت کانون برای تحقق اهداف موردنظر حائز اهمیت خواند.
وی افزود: دستگاهها و نهادهای فرهنگی از ظرفیتهای مختلفی برخوردارند و کانون نیز در سایهی حضور علی پورحسن که سابقهی فعالیت دراین دو نهاد فرهنگی راداشته و دارد، همچنین کارکنان توانمند خود می تواند بسترهای مناسبی برای تعامل و همکاری فراهم کند.
اهمیت پیگیری و هدایت برنامهها توسط کارشناسان دو طرف، از دیگر مسایل مورد توجه پورابراهیم بود و او با تاکید بر این امر اظهارکرد: در نشستهای مدیران، اهداف کلی مطرح هستند و آنچه می تواند روند برنامهها را تسهیل کند، نشستهای کارشناسی است.
وی تصریح کرد: انتقال آموزههای دینی و معرفی فرهنگ مسجدی به مخاطبان فرصتهای گستردهای را پدیدار می سازد و چنانچه با برنامهی مشخص در این مسیر حرکت کنیم حایزاهمیت خواهد بود.
پورابراهیم در ادامه بهگسترهی فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد پرداخت و توجه به مناطق کمتر بهرهمند را از اولویتهایی این نهاد فرهنگی دانست.
او ابرازامیدواری کرد با همراهی کانون و بهرهگیری از توانمندی مربیان این مجموعهی فرهنگی زمینهی شناسایی و استعداد و هدایت کودکان و نوجوانان در مسیر باورها و ارزشهای اسلامی فراهم شود.
شایان ذکر است انعقاد تفاهمنامههمکاری های مشترک پایان بخش این نشست بود که در 8 ماده، 28 بند ،2 تبصره و در چهار نسخه تدوین شد و به امضای علی پورحسن، مدیر کل کانون پرورش فکری و حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسوول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان گیلان رسید.