۱۳۹۵ شنبه ۶ شهريور
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان، این نشست با همکاری معاونت اجتماعی ناجا، کانونهای آموزش و پرورش و به منظور آگاهی بخشی به کودکان و نوجوانان در ارتباط با پیامدهای حضور در دنیای مجازی صورتگرفت.
طی این نشست، عبدالله مریدانی رئیس پلیس فتای شهرستان شفت پیرامون تاریخچهی شکلگیری فضای مجازی سخن گفت و استفاده از خردجمعی، توسعهی مشارکتهای مفید اجتماعی همچنین فراهمآمدن امکان تبلیغ فعالیتهای بشردوستانه را موجب استقبال مخاطبان از این امکان رسانهای عنوانکرد.
وی در ادامه به خطرهای حضور در فضای مجازی پرداخت و نقص حریم خصوصی افراد، دور ماندن از دنیای واقعی همچنین اختلالات و بیماریهای روحی را از پیامدهای منفی آن برشمرد.
مریدانی همچنین به زیانهای ناشی از فعالیت شبکههای ماهوارهای و پروندههای فراوان موجود در پلیس فتا پیرامون جرمهای اینترنتی اشارهکرد و از کودکان و نوجوانان خواست برای استفاده از فضای مجازی از دیدگاههای والدین و کارشناسان این حوزه استفادهکنند.
تشریح مضرات بهرهگیری بیاندازه از گوشی همراه دیگر بخش سخنان میهمان برنامهبود ودر پایان کودکان ونوجوان افزون بر امضای قرارداد مبنی بر استفاده درست از گوشیهمراه، «حکم پلیس یاری» خود را از رئیس پلیس فتای شهرستان شفت دریافتکردند.