۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ شهريور
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان، این همایش درراستای تعامل و همکاری دستگاههای فعال در حوزهی کودک و نوجوان و با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برنامهریزی و به مرحله اجرا گذاشته شد.
بنا براین گزارش، طی برگزاری این همایش که با همراهی کودکان، نوجوانان و خانوادهها صورتگرفت، رئیس پلیس آگاهی شهرستان شفت پیرامون نقاط قوت و ضعف بهرهگیری از گوشیهای همراه سخنگفت و با بیان اینکه ذخیره تصاویرو اطلاعات شخصی در این وسیله می تواند امکان استفاده نادرست فرصتطلبان را فراهمکند، راهکارهایی برای ذخیره اطلاعات و همچنین ایمن سازی گوشیهای همراه ارایهداد.
فرشید دودمانی در ادامه به استقبال جامعه از فضاهای مجازی اشاره و با یادآور شدن فرصتها و پیامدهای ناشی از حضور در چنین فضاهایی، برضرورت بهرهگیری کودکان و نوجوانان از دیدگاههای والدین و کارشناسان تاکیدکرد.
شیوه درست استفاده از دستگاه خودپرداز، کارتهای اعتباری وهمچنین راههای نگهداری از اشیاء قیمتی ازدیگرموضوعات مورد توجه این کارشناس نیروی انتظامی بود و وی با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، به کودکان و نوجوانان توصیه کرد در این زمینه دقت لازم را داشته باشند.
در ادامه این همایش، مریم مهدی زاده، کارشناس میهمان این برنامه پیرامون چگونگی ارایه آموزشهای تربیتی و انتقال آموزههایی درارتباط با حریمهای خصوصی به کودکان و نوجوانان سخنگفت و برضرورت تقویت عزت نفس مخاطبان و ارایهراهکارهایی به آنان برای پیشگیری از آسیب های احتمالی تاکید کرد.
مهدی زاده همچنین رخدادهای اخیر و آسیبهای ناشی از بهرهگیری نادرست از فنآوریها روز و فضاهای مجازی را مورد توجه قرارداد وافزود: ضرورت آموزشهای پیشگیرانه به والدین و فرزندان بیش از گذشته احساس می شود و در این گذر، نقشآفرینی دستگاههای فعال در این حوزه، بیش از هرزمان دیگری لازم و ضروری به نظرمی رسد.
بتول آقاجانی، مربی مسوول کانون شفت نیز در این همایش ضمن و قدردانی ازحضور حاضران و همراهی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی در برگزاری این برنامه، پیرامون اهمیت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مطالبی را ارایه و مطالعه وهمچنین افزایش آگاهیها را راهی برای پیشگیری از چنین آسیبهایی عنوانکرد.